shab-yalda-95
 

گوشتی که مصرف می‌کنیم؛ چه چیز مفیدی به ما میدهد؟

گوشتی که مصرف می‌کنیم؛ چه چیز مفیدی به ما میدهد؟

آیا تابه‌حال به نوع گوشتی که مصرف می‌کنید توجه کرده‌اید؟ آیا اهمیتی می‌دهید که گوشت مورداستفاده‌ی شما از نوع کم‌چرب و یا پرچرب باشد؟ اگر جزء آن دسته از افراد هستید که به سلامت و تغذیه‌ی خود اهمیت می‌دهند، با ما و لایت مد همراه شوید تا به بررسی انواع گوشت‌ها بپردازیم.

گوشتی که مصرف می‌کنیم؛ چه چیز مفیدی به ما میدهد؟

گوشت گاو

این گوشت با انتقادات بی‌شماری روبروست. درحالی‌که مصرف بیش‌ازحد گوشت قرمز پرچرب می‌تواند خطرناک باشد، گوشت قرمز کم‌چرب کلسترول را افزایش نداده و حاوی مواد مغذی‌ای نظیر پروتئین، ویتامین B12، آهن، نیاسین و روی است.

فیله‌ی گاو کم‌چرب بوده و مصرف آن به سلامت شما آسیب نخواهد رساند.

گوشتی که مصرف می‌کنیم؛ چه چیز مفیدی به ما میدهد؟

گوشت بره

گوشت بره نیز به‌مانند گوشت گاو منبع خوبی از پروتئین، اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامین B12، نیاسین، روی و آهن است. خوراک بره‌ سرشار از سبزیجات سالم بوده و استفاده از گوشت کم‌چرب بره در آن می‌تواند یک وعده‌ی غذایی کامل برای شما و دوستانتان باشد.

گوشتی که مصرف می‌کنیم؛ چه چیز مفیدی به ما میدهد؟

گاومیش آمریکایی

این گوشت قرمز یکی از کم‌چرب‌ترین گوشت‌ها بوده و مصرف آن برای بدن ضرری ندارد. این گوشت در مقایسه با گوشت گاو دارای چربی یکسانی است. به‌علاوه گوشت گاومیش فاقد پلاک‌های چربی خطرناکی است که باعث مسدود شدن عروق و بروز حملات قلبی می‌شوند.

گوشتی که مصرف می‌کنیم؛ چه چیز مفیدی به ما میدهد؟

گوشت بز

این گوشت در همه‌ی رستوران‌ها یافت نمی‌شود، اما سه‌چهارم از مردم جهان از این گوشت استفاده می‌کنند. چربی این گوشت به‌مراتب کمتر از سایر گوشت‌های قرمز بوده و سرشار از ویتامین و مواد مغذی است. چربی اشباع‌شده‌ی این گوشت حتی از مرغ هم کمتر است.

گوشتی که مصرف می‌کنیم؛ چه چیز مفیدی به ما میدهد؟

گوشت مرغ

این گوشت دارای مقدار اندکی از چربی اشباع‌شده بوده و ضرر آن کمتر از گوشت قرمز است. ۱۰۰ گرم از گوشت مرغ حاوی ۲۵ گرم پروتئین همراه با آمینواسیدهای ضروری بدن، آهن و نیاسین است. این مواد مغذی به رشد سلول‌ها و متابولیسم بدن کمک می‌کنند. این گوشت در صورت کباب شدن به همراه سالاد سبزیجات طعم دلپذیری خواهد داشت.

گوشتی که مصرف می‌کنیم؛ چه چیز مفیدی به ما میدهد؟

بوقلمون

بوقلمون نیز به‌مانند گوشت مرغ حاوی تمامی ۹ آمینواسید ضروری برای بدن است. این گوشت همچنین دارای اسید اشباع‌شده‌ی کمتری نسبت به اکثر گوشت‌های قرمز است. برای تهیه این گوشت، آن را برای چند ساعت بر روی یک کباب‌پز قرار دهید تا کاملاً نرم شود.

گوشتی که مصرف می‌کنیم؛ چه چیز مفیدی به ما میدهد؟

جگر

جگر، به‌خصوص جگر گاو، یکی از گوشت‌های بسیار مغذی برای مصرف است. این گوشت سرشار از پروتئین با کیفیت عالی، ویتامین A، B12 و B6، اسیدفولیک، آهن، روی و آمینواسیدهای ضروری بدن است.



shab-yalda-95
 

دیگر مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.