shab-yalda-95
 

پنج ادویه و گیاه دارویی برای تحول آشپزی

پنج ادویه و گیاه دارویی برای تحول آشپزی

پنج ادویه و گیاه دارویی برای تحول آشپزی

خانم اوانجلینا کوتسووولو، محقق یونانی تمام جزایر و مناطق یونان را در جستجوی گیاهان دارویی و ادویه‌های مرغوب زیر پا گذاشت. دقیقا قبل از اینکه او فروشگاه اینترنتی اش (Daphnis and Chloe) را در سال 2013 راه بیندازد، تقریبا 3 سالی را به کاوش در سرزمین مادری اش گذراند تا دشت‌ها و مزارع دور افتاده و شخم زدن‌ها و کشت‌ها را ببیند و با گیاهان بومی همچون پونه کوهی، نعناع و آویشن وحشی که در زادگاه طبیعی خود یعنی کوهستان رشد می‌کنند آشنا شود. او در این مقاله 5 مورد از رایج‌ترین گیاهان دارویی و ادویه‌هایی که طی چندین سال تلاش و تحقیق کشف کرد را در اختیار ما می‌گذارد و البته به ما روش استفاده آنها را هم توضیح می‌دهد.

پنج ادویه و گیاه دارویی برای تحول آشپزی

گل‌های خشک آویشن

مقدار کمی از این گیاه طعم و مزه مدیترانه‌ای به غذای شما می‌دهد. بهترین شکل استفاده از این گیاه هنگام ناهار و همراه با کدو کبابی و ریکوتا تازه به علاوه روغن زیتون خالص است.

پنج ادویه و گیاه دارویی برای تحول آشپزی

پونه کوهی مخصوص منطقه Amorgos یونان

من به شخصه استفاده از پونه کوهی مخصوص جزیره Amorgos یونان که جزیره مورد علاقه ام است را دوست دارم. این گیاه یکی از گیاهانی است که با توجه به منطقه‌ای که در آن می‌روید، طعم‌ها و گونه‌های مختلفی دارد. این پونه کوهی از گونه Onites بوده که طعم خاصی دارد و به جرات می‌توان گفت که شما نمی‌توانید این گیاه با این طعم را در هر فروشگاهی پیدا کنید. استفاده از این گیاه به همراه پنیر بز تازه و چند قطره روغن زیتون خالص بسیار خوشایند و دلپذیر است.

نعناع پونه

این گیاه خیلی عجیب و غریب است و کمتر در موردش شنیده ایم. نعنناع پونه هم به خوبی نعناع است اما ظاهر زیباتری دارد. این گیاه به ژله‌های خانگی و نوشیدنی‌های نیرو بخش بهاری طعم دوست داشتنی می‌دهد.

پنج ادویه و گیاه دارویی برای تحول آشپزی

جعفری تازه

جعفری تازه گیاهی حساس بوده که ساقه‌هایی عاری از فیبر دارد و در فضای سرد بیشتر از یکی دو روز دوام نمی‌آورد. این گیاه خوش بو را می‌توان با غذاهایی مثل تابوله و یا بادمجان تنوری میل کرد. هرچند اگر مایل باشید می‌توانید جعفری تازه را به صورت خام هم مصرف کنید.

پنج ادویه و گیاه دارویی برای تحول آشپزی

دانه رازیانه

دانه رازیانه یکی از بهترین ادویه‌های بهاری و تابستانی است که طعمی دلنشین و شیرین و عطر و بویی مسحور کننده شبیه عطر گیاه شیرین بیان دارد. دانه‌های رازیانه هنگامی که با یک لیوان آب انگور سرد همراه شوند ترکیب بسیار دلنشین و خوش طعمی را ایجاد می‌کنند.



shab-yalda-95
 

دیگر مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.