انواع لازانیا | طرز تهیه لازانیا اسفناج و قارچ

فروش اینترنتی حالت دهنده مو ماسک سیاه

ماسک BLACK MASK SEVDA

برس مو الکتریکی LCD دار

عینک طرح Prada ladies

مطالب خواندنی و جدید

انواع لازانیا | طرز تهیه لازانیا اسفناج و قارچ

انواع لازانیا | طرز تهیه لازانیا اسفناج و قارچ

لازانیا

لایت مد - لازانیای اسفناج و قارچ یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیاهی است. برای تنوع می توانید در طرز تهیه به جای اسفناج از فلفل کباب شده استفاده نمایید.

مدت زمــان طـــــــبخ : 60 دقیقه

مناسب برای تعداد : 4 نفر

جدول ارزش غـذایی:

کالری برای یک نفر : 180 کالری

چربی برای یک نفر : 13.00 گرم

پروتئین برای یک نفر : 7.70 گرم

کربوهیدرات برای یک نفر : 9.00 گرم

مواد لازم جهت تهیه لازانیای اسفناج و قارچ:

  1. کره : 130 گرم
  2. سیر , ریز خرد شده : 2 حبه
  3. پیاز شالوت : 115 گرم
  4. قارچ وحشی : 225 گرم
  5. اسفناج پخته , آبکش و ریز خرد شده : 450 گرم
  6. پنیر چدار رنده شده : 225 گرم
  7. جوز هندی , تازه رنده شده : 1/4 قاشق چای خوری
  8. ریحان , تازه خرد شده : یک قاشق چای خوری
  9. آرد معمولی : 60 گرم
  10. شیر داغ : 600 میلی لیتر
  11. پنیر چشایر : 60 گرم رنده شده
  12. نمک : به میزان لازم
  13. فلفل : به میزان لازم
  14. لازانیا پخته شده : 8 ورق

طرز تهیه لازانیای اسفناج و قارچ:

  1. کف یک ظرف نیمه گود نسوز و بزرگ را با کمی کره چرب نمایید.
  1. نیمی از کره را درون ماهیتابه ای آب نمایید. سیر, پیاز شالوت و قارچ را به کره اضافه نمایید و روی حرارت کم به مدت 3 دقیقه آن ها را سرخ نمایید. اسفناج, پنیر چدار, جوز هندی, ریحان بازل را هم درون ماهیتابه ریخته و هم بزنید. نمک و فلفل را برای مزه دار کردن غذا به مواد اضافه نمایید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
  1. باقیمانده کره را در ماهیتابه ای دیگر روی حرارت ملایم آب نمایید. آرد را اضافه نموده و آن ها را به مدت یک دقیقه تفت داده و هم بزنید. به تدریج شیر داغ را افزوده و مدام مواد را هم بزنید تا مخلوط یک دستی حاصل شود , 25 گرم از پنیر چشایر را به مخلوط به دست آمده اضافه نمایید و به آن نمک و فلفل بزنید تا مزه دار شود.
  1. نیمی از مخلوط قارچ و اسفناج را کف دیس نیمه گودی که قبلا چرب نموده اید, پهن نمایید. این مخلوط را با یک لایه لازانیا بپوشانید. این مراحل را تکرار نموده و باقیمانده پنیر چشایر را روی آخرین لایه لازانیا بپاشید.
  1. لازانیا را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 30 دقیقه تا زمانی که لایه رویی آن طلایی و برشته شود, بپزید. غذا را داغ سرو نمایید.

توصیه سر آشپز جهت تهیه لازانیای اسفناج و قارچ:

می توانید 4 عدد فلفل دلمه ای را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 20 دقیقه کباب کرده و جایگزین اسفناج نمایید. دقت نمایید که قبل از استفاده پوست آن را زیر آب سرد جدا کرده, دانه های آن را دور بریزید و گوشت آن را خرد نمایید.

منبع: آوای سلامتی داتکام



فروشگاه اینترنتی

ظرف غذای 3 طبقه  گن لاغری هوک دار شنی Neotex TM
 عینک تام فورد چیتا   سشوار حرفه ای gemei

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.