لایت مد - لازانیای اسفناج و قارچ یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیاهی است. برای تنوع می توانید در طرز تهیه به جای اسفناج از فلفل کباب شده استفاده نمایید.
مدت زمــان طـــــــبخ : 60 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی:
کالری برای یک نفر : 180 کالری
چربی برای یک نفر : 13.00 گرم
پروتئین برای یک نفر : 7.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 9.00 گرم
مواد لازم جهت تهیه لازانیای اسفناج و قارچ:
-
کره : 130 گرم
-
سیر , ریز خرد شده : 2 حبه
-
پیاز شالوت : 115 گرم
-
قارچ وحشی : 225 گرم
-
اسفناج پخته , آبکش و ریز خرد شده : 450 گرم
-
پنیر چدار رنده شده : 225 گرم
-
جوز هندی , تازه رنده شده : 1/4 قاشق چای خوری
-
ریحان , تازه خرد شده : یک قاشق چای خوری
-
آرد معمولی : 60 گرم
-
شیر داغ : 600 میلی لیتر
-
پنیر چشایر : 60 گرم رنده شده
-
نمک : به میزان لازم
-
فلفل : به میزان لازم
-
لازانیا پخته شده : 8 ورق
طرز تهیه لازانیای اسفناج و قارچ:
-
کف یک ظرف نیمه گود نسوز و بزرگ را با کمی کره چرب نمایید.
-
نیمی از کره را درون ماهیتابه ای آب نمایید. سیر, پیاز شالوت و قارچ را
به کره اضافه نمایید و روی حرارت کم به مدت 3 دقیقه آن ها را سرخ نمایید.
اسفناج, پنیر چدار, جوز هندی, ریحان بازل را هم درون ماهیتابه ریخته و هم
بزنید. نمک و فلفل را برای مزه دار کردن غذا به مواد اضافه نمایید. ظرف را
از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
-
باقیمانده کره را در ماهیتابه ای دیگر روی حرارت ملایم آب نمایید. آرد
را اضافه نموده و آن ها را به مدت یک دقیقه تفت داده و هم بزنید. به تدریج شیر داغ
را افزوده و مدام مواد را هم بزنید تا مخلوط یک دستی حاصل شود , 25 گرم از
پنیر چشایر را به مخلوط به دست آمده اضافه نمایید و به آن نمک و فلفل
بزنید تا مزه دار شود.
-
نیمی از مخلوط قارچ و اسفناج را کف دیس نیمه گودی که قبلا چرب نموده
اید, پهن نمایید. این مخلوط را با یک لایه لازانیا بپوشانید. این مراحل را
تکرار نموده و باقیمانده پنیر چشایر را روی آخرین لایه لازانیا بپاشید.
-
لازانیا را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و
یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 30 دقیقه تا زمانی که لایه رویی آن طلایی و
برشته شود, بپزید. غذا را داغ سرو نمایید.
توصیه سر آشپز جهت تهیه لازانیای اسفناج و قارچ:
می توانید 4 عدد فلفل دلمه ای را داخل
فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت
و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 20 دقیقه کباب کرده و جایگزین اسفناج
نمایید. دقت نمایید که قبل از استفاده پوست آن را زیر آب سرد جدا کرده,
دانه های آن را دور بریزید و گوشت آن را خرد نمایید.
منبع: آوای سلامتی داتکام
به نکات زیر توجه کنید