طبخ ماهی قزل آلا در فر برای افراد با کلسترول بالا

مطالب جدید و خواندنی

طبخ ماهی قزل آلا در فر برای افراد با کلسترول بالا

طبخ ماهی قزل آلا در فر برای افراد با کلسترول بالا
طبخ ماهی قزل آلا در فر برای افراد با کلسترول بالا

مواد لازم

ماهی قزل آل= یکعدد ( به تعداد نفرات)
گوجه فرنگی حلقه شده=دو عدد
لیموترش تازه حلقه شده= یک عدد
نمک=به مقدار لازم
پودر زنجبیل=به مقدار لازم
سیر و شوید تازه=به مقدار لازم

طبخ ماهی قزل آلا در فر برای افراد با کلسترول بالا

طرز تهیه ماهی:

بهترین روش طبخ برای ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیزکردن داخل شکم آن را کمی سیرتازه بمالید و مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن( حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید و بعد چند حلقه لیموترش و بعد ماهی را روی گوجه و لیموترش قرار دهید و بعد دوباره لیموترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد بگذارید. در مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه ماهی آماده می شود و عصاره گوجه و لیموترش به خورد ماهی می رود و بسیار خوشمزه است.
نکات تغذیه ای :
نکته قابل توجه اینکه افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.