ترشی بادمجان کبابی

مطالب جدید و خواندنی

ترشی بادمجان کبابی

http://rozup.ir/up/golimode/Pictures/iu/www.litemode.ir_7.jpg

بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
مواد لازم :

بادمجان یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده 300 گرم
هویج 200 گرم
سرکه یک لیتر
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند پنج عدد
گردو ریز خرد شده نصف پیمانه
نمک به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:
_ بادمجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز می‌گذاریم تا آماده شود.




loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.