سفره آرایی - ترب سیاه

shab-yalda-95

مطالب جدید و خواندنی

سفره آرایی - ترب سیاه

سفره آرایی - ترب سیاه
سفره آرایی - ترب سیاه


مواد لازم:
ترب سياه: يك عدد
چاقوي ميوهآرايي
طرز تهیه:

ابتدا قسمت بالاي ترب را با اسكوپ سايز متوسط برش زده و آن قسمت را خارج ميكنيم، سپس دور تا دور قسمت خارج شده را با چاقو به صورت اريب و به شكل هفت برش زده و خارج ميكنيم. حالا دور گلبرگها به صورت عمود برش جدا كننده ميزنيم، سپس مابين هر دو گلبرگ را با چاقويي كه به صورت اريب (مايل) در دست گرفتهايم، به شكل هفت(7) برش ميزنيم. اين گلبرگ در بين دو گلبرگ رديف قبل قرار ميگيرد و براي برش جداكننده آن، چاقو را از دو ميليمتر بالاتر از نوك گلبرگهاي رديف قبل، خط مياندازيم اين كار را تا پايين ترب ادامه ميدهيم. حالا قسمتي را كه با اسكوپ برداشته بوديم، برعكس سر جايش قرار ميدهيم.

نام مدرس
غزاله تقوي – كارشناس آشپزي و سفره‌آرايي


 

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.