آموزش پخت بادمجان شکم پر پیش غذای خوشمزه شب یلدا

فروش اینترنتی حالت دهنده مو ماسک سیاه

ماسک BLACK MASK SEVDA

برس مو الکتریکی LCD دار

عینک طرح Prada ladies

مطالب خواندنی و جدید

آموزش پخت بادمجان شکم پر پیش غذای خوشمزه شب یلدا

آموزش پخت بادمجان شکم پر پیش غذای خوشمزه شب یلدا
بادمجان شکم پر یک‌ پیش غذای خوشمزه و مناسب برای زیبا کردن میز غذایتان است. اگر تا به حال آن را درست نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم طبق این دستور آن را تهیه کنید.

آموزش پخت بادمجان شکم پر پیش غذای خوشمزه شب یلدا
طرز تهیه بادمجان شکم پر:
مواد لازم براي ۲  نفر
۴ عدد بادمجان درشت ۲  /۱ پیمانه پنیر موتزارلا


مواد لازم جهت مایه گوشتی
۱۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده۲ عدد پیاز متوسط ۱ پیمانه قارچ اسلایس شده  ۲  /۱ پیمانه فلفل دلمه‌ای خرد شده به میزان لازم روغن به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم  آویشن و پودر سیر
مواد لازم جهت سس گوجه

۲ عدد گوجه‌فرنگی بزرگ ۳ حبه سیر خرد شده۲ /۱ ق س رب گوجه‌فرنگی۳ ق س زعفران محلول در آب
طرز تهیه :

۱ -ابتدا بادمجان‌ها را با پوست خوب بشویید، سپس آنها را از طول به دوقسمت کنید. داخل شکم بادمجان را کمی خالی کرده و سپس روی سطح آن کمی نمک بریزید و حداقل نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود. بعد از نیم ساعت آنها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.

۲ -در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز و فلفل دلمه‌ای را داخل آن تفت دهید تا سبک شود، سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه نمک، فلفل، پودر سیر،آویشن و زردچوبه به مخلوط پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کرده ، مواد را خوب تفت دهید. در انتها قارچ اسلایس شده را به مواد گوشتی اضافه کرده ، به تفت دادن ادامه دهید. بعدازآنکه مواد آماده شدند، تابه را خاموش کنید.

۳-گوجه‌فرنگی‌ها را به همراه سیر داخل مخلوط‌کن یا ظرف غذا ساز بریزید تاپوره‌ای شکل شوند، سپس آن را در تابه با کمی روغن تفت دهید. درنهایت رب گوجه‌فرنگی و زعفران دم‌کرده را به سس اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و سس آماده شود.

۴ -بادمجان‌ها را با مواد گوشتی پر کنید. بادمجان‌های پر شده را داخل تابه روی سس بچینید و با شعله کم صبر کنید تا بادمجان‌هاکاملا پخته شوند.

۵ -پس از پخت، کمی پنیر موتزارلا روی بادمجان‌هابریزید و تا زمان طلایی شدن، آن را داخل فر قرار دهید. شعله بالا را روشن کنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا سطح بادمجان‌ها طلایی شود.

بادمجان شکم پر



فروشگاه اینترنتی

ظرف غذای 3 طبقه  گن لاغری هوک دار شنی Neotex TM
 عینک تام فورد چیتا   سشوار حرفه ای gemei

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.