طرز تهیه پاستیل اناری شب یلدا

shab-yalda-95

مطالب جدید و خواندنی

طرز تهیه پاستیل اناری شب یلدا

طرز تهیه پاستیل اناری شب یلدا

طرز تهیه پاستیل اناری شب یلدا
شب یلدا ( شب چله ) کودک تان را با پاستیل های انار خانگی شیرین تر کنیدشب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین و ماندگارترین شب ها برای ایرانیان است. کودکان هم از این قاعده مستثنا نیستند و شب چله برای شان یک شب به یاد ماندنی است. این بار با پاستیل های خانگی به شکل انار کودک تان را خوشحال کنید.
 
مواد لازم برای پاستیل انار برای شب یلدا :
 شکر      یک دوم پیمانه
گلوکز مایع     یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین     یک چهارم پیمانه
آب میوه طبیعی (آب انار)      150 میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)

طرز تهیه پاستیل انار برای شب یلدا :
شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.گلوکز را به آنها اضافه کنید.آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.


بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.البته من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکل های انار. شما می توانید نریزید.در یخچال بگذارید تا خنک شوند.

به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.

نکته 1 : گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.

نکته 2 : اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.

نکته 3 : در تمامی دستورها منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز هست.

 پاستیل اناری شب یلدا



 

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.