آموزش آشپزی تهیه میگو کنجدی

مطالب جدید و خواندنی

آموزش آشپزی تهیه میگو کنجدی

آموزش تهیه میگو کنجدی,طرز تهیه میگو کنجدی

آموزش آشپزی تهیه میگو کنجدی

میگو کنجدی به عنوان یکی از غذاهای مورد علاقه شما در لیست غذاهای انتخابی تان قرار خواهد گرفت. در کنار آن برنج، نودل یا سبزیجات تفت داده شده مانند نخود سبز این غذا را کامل می نماید.

  مواد لازم برای میگو کنجد

میگوی پاک شده :           550 گرم
سس سویا :                 4 قاشق غذاخوری
سرکه انگور قرمز :           4 قاشق غذاخوری
کنجد :                        ¼ پیمانه
روغن مایع گیاهی :         کمی برای سرخ کردن

آموزش تهیه میگو کنجدی,طرز تهیه میگو کنجدی

طرز تهیه میگو کنجدی

میگوها را تمیز کنید. اگر میگوهایتان بزرگ باشد 24 عدد میگو حدودا 550 گرم می شود.
در هر سیخ چوبی به ارتفاع 15 سانتی متر، 3 عدد میگو قرار دهید. اگر میگوها بزرگ هستند باید هم سر و هم دم آنها را در سیخ بکنید ولی اگر کوچک هستند می توانید تعداد بیشتری میگو را در یک سیخ بکنید.
در یک کاسه گود سس سویا و سرکه را با هم مخلوط نمایید و کنجد را در یک بشقاب جدا بریزید.
هر سیخ چوبی را ابتدا در مخلوط سرکه بزنید و بعد در کنجد بغلتانید.
در یک تابه روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس هر سمت از سیخ های میگو را تقریباً به مدت 3 دقیقه در آن سرخ کنید تا زمانی که رنگ میگوها طلایی شود.
آنها را در بشقابی قرار دهید.

آموزش تهیه میگو کنجدی,طرز تهیه میگو کنجدی

بقیه مخلوط سرکه و سویا سس را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. (حدود 15 ثانیه)
سس آماده شده را روی میگوها بریزید و آنها را سرو کنید.



loading...

مطالب داغ و دیدنی

ارسال دیدگاه

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.